Neopaint

Csoportunk, a Neopaint Works 2005-ben azzal a céllal jött létre, hogy professzionális dekorációs falfestéseket készítsünk a legkülönbözőbb adottságúfalfelületekre.
Fő tevékenységünk a kültéri, nagyméretű tűzfalak dekorációja, de ezek mellett beltéri díszítőfestésekkel is foglalkozunk, legyen szóvendéglátóhelyről, lakásról, stúdióról vagy irodáról.
A referencia galériánkban számtalan témájú és stílusú festményt láthat, amelyek ötlete és témája legtöbbször tőlünk származik, de sokszor igazodunk a megrendelő adott elképzeléseihez is.
Öt tagú csoportunkban olyan festőművészek dolgoznak, akik különböző technikák jeles képviselői, így lehetséges az, hogy bármilyen kép vagy grafikai terv tökéletes megfestését garantáljuk,
legyen szó fotorealsztikus, absztrakt, képregény vagy klasszikus stílusról. TűzfalRehab elnevezésű programunkat2010-ben kezdtük el, amelynek köszönhetően mára több mint 20 óriás falfestmény látható Budapesten,
főként a VII. kerületi Erzsébetvárosban.
Kezdeményezésünkkel egy új irányt adtunk a fővárosnak, hogy mit is lehet kezdeni a rossz állapotban lévő köztéri falfelületekkel. A dekorálttűzfalainkkal rendszeresen foglalkozik a média, amelyekből sajtómegjelenésinknél olvashat néhány példát. A dekorációs falfestés mellett 3 dimenziós földfestményeket is készítünk különböző témákban, méretekben. Ezeket a speciális képeket elsősorban rendezvényekre vagy céges promociókra festünk.
Felkéréseket Budapesten kívül is, az ország egész területén vállalunk!

weadmin

About weadmin